علم میکروبیولوژی عبارت است از شناسایی موجودات ریزذره بین و آگاهی از قوانین حاکم بر زندگی آنها و نیز بررسی تاثیرات مقابل آنها بر سایر موجودات زنده و محیط پیرامون خود.با اختراع میکروسکوپ در قرن هفدهم توسط آنتونی وان لیون هوک , علم میکروب شناسی در هلند آغاز گردید. وی یک بازرگان پارچه بود که توانست با میکروسکوپ اختراعی خود، نخست الیاف پارچهها و سپس دنیایی از موجودات و ذرات ریز را در قطره آب برکه مشاهده کند , او حتی توانست گلبول قرمز را هم ببیند و برای اولین بار موفق به مشاهده و کشف دنیای میکروارگانیسم ها شد و نتایج گزارشات خود را به انجمن سلطنتی انگلستان گزارش نمود اما دوران شکوفایی میکروب شناسی با فعالیت های علمی لویی پاستور (شیمیدان فرانسوی) بر روی پدیده تخمیر آغاز شد و به همین سبب او را پدر علم میکروب شناسی نامیده اند.
گوشت قرمز یک غذای محبوب در بین انسان ها است. گوشت منبع خوبی از پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی است و می تواند بخشی از یک رژیم متعادل باشد اما خوردن گوشت قرمز و فراوری شده زیادی ، احتمال خطر ابتلا به سرطان روده (روده بزرگ) را افزایش می دهد. به همین دلیل توصیه می شود افرادی که بیش از 90 گرم (وزن پخته شده) گوشت قرمز و فرآوری شده در روز استفاده ميكنند ، آن را به 70 گرم کاهش می دهند ، زیرا این می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده کمک کند.
گوشت قرمز حاوی مقادیر زیادی آهن ، کراتین ، مواد معدنی مانند روی و فسفر و ویتامین های گروه B مانند نیاسین ، ویتامین B12 ، تیامین و ریبوفلاوین است. گوشت قرمز منبع اسید لیپوئیک است همچنين حاوی مقادیر کمی ویتامین D است.
مصریان باستان برای اولین بار روند تولید آبجو را در کتیبه های پاپیروس حدود 5000 سال پيش از ميلادمسيح نگاشته اند. این آبجوهای اولیه با چیزهایی مانند خرما ، انار و سایر گیاهان بومی تهیه شده بودند. مصریان برای مراسم مذهبی از آبجو استفاده می کردند و شما می توانید فرعون ها را نخستین "کارخانه های تولید آبجو" بنامید.
سرانجام اين نوشيدني از خاورمیانه در سراسر دریای مدیترانه و به اروپا راه یافت و در آنجا به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی تبدیل شد. این امر به ویژه در شمال اروپا صادق بود که در آنجا محصولات زراعی فراوان از جو و مواد اولیه کافی را برای توليد آبجو دردست داشتند. آبجو هم به دلیل ارزش غذایی و هم به دلیل اینکه جایگزین مناسبی برای آب آشامیدنی بود ، ارزش بسیاری داشت.
تخم کتان یا تخم بزرک (flaxseed) به دو شکل ظاهری قهوهای و زرد طلایی (خود گیاه کتان بیش از ۲۰۰ گونه دارد) یافت می شود .تخم کتان منبعی سرشار از مواد مغذی همچون فیبر، منیزیوم، ویتامین B1، اسید چرب آلفا لینولنیک، و امگا ۳ است. بذر کتان منبعی برای چربی سالم، آنتی اکسیدان، و فیبر است.با تخم کتان روغن نباتی تولید میشود و به عنوان روغن کتان یا روغن بزرک، که یکی از قدیمیترین روغنهای تجاری است کاربرد دارد. این روغن خوراکی با فشردن سرد و گرم بدست میآید.