بایگانی نوشته‌ها


گوشت قرمز يا Red meat

گوشت قرمز يا Red meat

گوشت قرمز یک غذای محبوب در بین انسان ها است. گوشت منبع خوبی از پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی است و می تواند بخشی از یک رژیم متعادل باشد اما خوردن گوشت قرمز و فراوری شده زیادی ، احتمال خطر ابتلا به سرطان روده (روده بزرگ) را افزایش می دهد. به همین دلیل توصیه می شود افرادی که بیش از 90 گرم (وزن پخته شده) گوشت قرمز و فرآوری شده در روز استفاده ميكنند ، آن را به 70 گرم کاهش می دهند ، زیرا این می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده کمک کند.
گوشت قرمز حاوی مقادیر زیادی آهن ، کراتین ، مواد معدنی مانند روی و فسفر و ویتامین های گروه B مانند نیاسین ، ویتامین B12 ، تیامین و ریبوفلاوین است. گوشت قرمز منبع اسید لیپوئیک است همچنين حاوی مقادیر کمی ویتامین D است.

کاهش 45 درصدی فروش قارچ به دنبال شیوع کرونا/ خطر حذف واحدهای کوچک از چزخه تولید

کاهش 45 درصدی فروش قارچ به دنبال شیوع کرونا/ خطر حذف واحدهای کوچک از چزخه تولید

رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ های خوراک از کاهش حدود ۴۵ درصدی فروش قارچ در کشور خبر داد و گفت: تعداد زیادی از واحدهای تولیدی کوچک توان تمدید دفترچه‌های بیمه کارگران خود را ندارند و هر روز شرایط اقتصادی برای آن ها بدتر می‌شود.

گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ

همه ما می دانیم که گوشت شترمرغ زیر گروه ماکیان و مرغ هاست.بر خلاف گوشت بسیاری از پرندگان دیگر که زیر گروه ماکیان و مرغ ها هستند، گوشت شترمرغ قرمز است.

کومیس یا kumis

کومیس یا kumis

حدود ۷۰ درصد از وزن بدن را آب تشکیل میدهد و انسان همواره به دنبال این بوده است که نیاز خود به مایعات را در قالب های متنوعی برآورده سازد. کومیس یک نوشیدنی برپایه شیر مادیان است.

همبرگر

همبرگر

همبرگر یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین غذاهای مورد استفاده در دنیای امروز می باشد و جزو غذاهای "فست فود" می باشد. این غذای لذیذدر انواع مختلفی سرو می گردد.

آبجو يا Beer

آبجو يا Beer

مصریان باستان برای اولین بار روند تولید آبجو را در کتیبه های پاپیروس حدود 5000 سال پيش از ميلادمسيح نگاشته اند. این آبجوهای اولیه با چیزهایی مانند خرما ، انار و سایر گیاهان بومی تهیه شده بودند. مصریان برای مراسم مذهبی از آبجو استفاده می کردند و شما می توانید فرعون ها را نخستین "کارخانه های تولید آبجو" بنامید.
سرانجام اين نوشيدني از خاورمیانه در سراسر دریای مدیترانه و به اروپا راه یافت و در آنجا به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی تبدیل شد. این امر به ویژه در شمال اروپا صادق بود که در آنجا محصولات زراعی فراوان از جو و مواد اولیه کافی را برای توليد آبجو دردست داشتند. آبجو هم به دلیل ارزش غذایی و هم به دلیل اینکه جایگزین مناسبی برای آب آشامیدنی بود ، ارزش بسیاری داشت.