با توجه به اظهار نظر اخیر "بهادر حاجی محمدی" بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران در برنامه "سلام صبح بخیر" شبکه ۳ سیما درمورد بالا بودن میزان آفلاتوکسین شیرهای پاستوریزهای که از سوپرمارکتها تهیه میشود، فودتکنو توضیحاتی در این باره میدهد.
اسپتیک را ممکن است در صنایع غذایی بارها و بارها شنیده باشید. اسپتیک یا به عبارت دیگر آسپتیک یکی از فرآیندهای تولید در صنایع غذایی بوده و یک روش فرآیند برای محصولات مایع (به خصوص مواد غذایی یا دارویی) از پیش استریلیزه شده است. فرآیند اسپتیک می تواند قابلیتی را برای یک محصول پایداری را ایجاد کنند که نیازی به یخچال ندارشته باشد و یکی از روش های عالی برای نگهداری مواد غذایی می باشد.