Turkey meat


بوقَلَمون، گونه بزرگی از پرندگان است که از سرده (جنس) ملیگریس(Meleagris) و بومی آمریکای شمالی می‌باشد كه به صورت طبيعي درحيات وحش شكار شده و يا در برخي مزارع پرورش داده مي شود. بوقلمون‌ها در راسته ماکیان‌سانان(Galliformes) قرار دارند.


گوشت بوقلمون یا خوراک بوقلمون، غذایی محبوب در بسیار از کشورهای جهان است. این غذا در مراسم‌هایی چون روز شکرگزاری، کریسمس و شب سال نو اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

گوشت آن بسيار مغذي بوده و يك منبع پروتئييني معروف است كه در سراسر جهان مصرف مي شود. گوشت این پرنده حاوی هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است ، 65 درصد گوشت بوقلمون سفید و در ناحیه سینه وبال ها يافت مي شود و 35 درصد آن تیره و در ناحیه ران‌ها قرار دارد. هریک از این گوشت‌ها از نظر طعم و مزه باهم متفاوتند. مواد مغذی موجود در بوقلمون بستگی به برش دارد به عنوان مثال ، گوشت تیره که در ماهیچه های فعال مانند پا یا ران ها وجود دارد ، نسبت به گوشت سفید چربی و کالری بیشتری دارد. بعلاوه ، پوست بوقلمون پرچرب است و این بدان معنی است که برش های پوست باعث کاهش کالری و چربی بیشتری نسبت به برش های بدون پوست می شود.

مواد مغذي در هر 100g
انرژي
465   kj
كربوهيدرات
0 g
قند
0   g
فيبر
0 g
چربي
0/7   g
پروتئين
24/6 g
ويتامين ب1
0   mg
ويتامين ب2
0/1 mg
ويتامين سي
0   g
كلسيم
10 mg
آهن
1/2   mg
منيزيم
28 mg
فسفر
206   mg
پتاسيم
293 mg
سديم
49   mg


اگرچه این گوشت فواید زیادی دارد ، اما محدود کردن محصولات بوقلمون فرآوری شده حائز اهمیت است ، زیرا این کالاها را با نمک توليد ميكنند. گونه های فرآوری شده مانند ژامبون بوقلمون ، سوسیس و کالباس ممکن است مقادیر زیادی نمک داشته باشد. سدیم معمولاً به عنوان ماده نگهدارنده یا تقویت کننده طعم اضافه می شود. تحقیقات نشان می دهد که مصرف نمک اضافی ممکن است خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش دهد. برعکس ، کاهش مصرف نمک شما ممکن است فشار خون بالا را کاهش دهد. بنابراین ، برای به حداقل رساندن نمک خود ، بوقلمون فرآوری نشده را بجاي فرم های فرآوری شده انتخاب کنید.


کیفیت گوشت بوقلمون پس از فرآوری افزايش مي يابد. حفظ کیفیت قابل قبول بستگی به میزان میکروبی اولیه و اقدامات انجام شده برای به حداقل رساندن رشد ارگانیسم و جلوگیری از آلودگی بیشتر دارد. اگرچه محصولات بوقلمون و بوقلمون برای افزایش ماندگاری در یخچال یا یخ زده هستند ، اما گاهی اوقات فساد در نتیجه رشد و فعالیت های متابولیکی انواع خاص باکتری رخ می دهد.باكتري هاي سايكروفيل ، مانند سودوموناس ، می توانند در دمای یخچال رشد کنند و مشکلاتی به وجود آورند. برای حفظ حداقل رشد میکروب در محصولات بوقلمون و بوقلمون مهم است که دمای یخچال در 0 - 4 درجه سانتیگراد حفظ شود.



باکتری ها می توانند از منابع بسیاری به وجود آیند. در کارخانه فرآوری ، باکتری ها روی پای و پر پرندگان قرار می گیرند. آنها در محتویات روده نيز وجود دارند ، همچنین می توانند از طرف کارگران و محیط زیست (تأمین هوا و آب) حاصل شوند. مشکلات باکتریایی را می توان با پیروی از شیوه های تولید و تولید مناسب از جمله تغذیه خوراک تمیز و خشک نگه داشتن بستر در محل تولید ، استفاده از تجهیزات حمل و نقل تمیز ، فیلتر کردن هوای ورودی در کارخانه فرآوری ، نظارت بر تأمین آب ، مكش کردن هواي خروجي به طور دقیق ، اصرار بر بهداشت خوب کارگران به حداقل رساند.

گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژه‌ای که دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی‌دهد و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز را دارا است و منبع مناسبی از ویتامین‌های A, B1، B3، B6، B12 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به شمار می‌رود.

گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است؛ بنابراین بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی باید در مصرف آن محتاط باشند. این گوشت به دلیل حاوی بودن اسید آمینه پورین در مبتلایان به نقرس باید به میزان بسیار کم‌مصرف شود.