در این مقاله خصوصیات گوشت ماهی ،ماهی هایی که نباید مصرف کنید و تفاوت گوشت ماهی با گوشت قرمز را میخوانید
گوشت قرمز یک غذای محبوب در بین انسان ها است. گوشت منبع خوبی از پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی است و می تواند بخشی از یک رژیم متعادل باشد اما خوردن گوشت قرمز و فراوری شده زیادی ، احتمال خطر ابتلا به سرطان روده (روده بزرگ) را افزایش می دهد. به همین دلیل توصیه می شود افرادی که بیش از 90 گرم (وزن پخته شده) گوشت قرمز و فرآوری شده در روز استفاده ميكنند ، آن را به 70 گرم کاهش می دهند ، زیرا این می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده کمک کند.
گوشت قرمز حاوی مقادیر زیادی آهن ، کراتین ، مواد معدنی مانند روی و فسفر و ویتامین های گروه B مانند نیاسین ، ویتامین B12 ، تیامین و ریبوفلاوین است. گوشت قرمز منبع اسید لیپوئیک است همچنين حاوی مقادیر کمی ویتامین D است.
همه ما می دانیم که گوشت شترمرغ زیر گروه ماکیان و مرغ هاست.بر خلاف گوشت بسیاری از پرندگان دیگر که زیر گروه ماکیان و مرغ ها هستند، گوشت شترمرغ قرمز است.
همبرگر یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین غذاهای مورد استفاده در دنیای امروز می باشد و جزو غذاهای "فست فود" می باشد. این غذای لذیذدر انواع مختلفی سرو می گردد.
در سراسر جهان ، مصرف گوشت طیور هم در کشورهای توسعه یافته و هم در حال توسعه رو به افزایش است. در سال1999 ، تولید جهانی مرغ به 40 میلیارد رسید و پیش بینی می شود تا سال 2020 اینروند رو به رشد باشد ، به طوری که گوشت طیور اولین انتخاب مصرف کنندگان شود. گوشتمرغ و فرآورده های مرغ از محبوبیت جهانی برخوردار هستند. این واقعیت را می توان بااین واقعیت توضیح داد که این گوشت محدودیتی از نظر فرهنگی یا مذهبی ندارد و بهعنوان ماده غذایی با ارزش غذایی با چربی کم ، که در آن اسیدهای چرب اشباع نشدهمطلوب تر از سایر انواع موجود است ، درک می شود.