میکروبیولوژی مواد غذایی


کنترل کیفیت میکروبی گوشت

کنترل کیفیت میکروبی گوشت

علم میکروبیولوژی عبارت است از شناسایی موجودات ریزذره بین و آگاهی از قوانین حاکم بر زندگی آنها و نیز بررسی تاثیرات مقابل آنها بر سایر موجودات زنده و محیط پیرامون خود.با اختراع میکروسکوپ در قرن هفدهم توسط آنتونی وان لیون هوک , علم میکروب شناسی در هلند آغاز گردید.  وی یک بازرگان پارچه بود که توانست با میکروسکوپ اختراعی خود، نخست الیاف پارچه‌ها و سپس دنیایی از موجودات و ذرات ریز را در قطره آب برکه مشاهده کند , او حتی توانست گلبول قرمز را هم ببیند و برای اولین بار موفق به مشاهده و کشف دنیای میکروارگانیسم ها شد و نتایج گزارشات خود را به انجمن سلطنتی انگلستان گزارش نمود اما دوران شکوفایی میکروب شناسی با فعالیت های علمی لویی پاستور (شیمیدان فرانسوی) بر روی پدیده تخمیر آغاز شد و به همین سبب او را پدر علم میکروب شناسی نامیده اند.

درباره‌ی نویسنده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...