تکنولوژی لبنیات و فرآورده‌ها


خامه و خط تولید آن

خامه و خط تولید آن

خامه فرآورده های لبنی است که از لایه چربی باقیمانده بر سطح شیر هموژن نشده بدست می آید. در شیر همگن نشده ، چربی که چگالی کمتری دارد درنهایت به بالا می رسد. در تولید صنعتی کرم ، این فرآیند با استفاده از سانتریفیوژهایی به نام "جداکننده" تسریع می شود.

شیر آفلاتوکسین دار؛ آری یا خیر؟

شیر آفلاتوکسین دار؛ آری یا خیر؟

با توجه به اظهار نظر اخیر "بهادر حاجی محمدی" بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران در برنامه "سلام صبح بخیر" شبکه ۳ سیما درمورد بالا بودن میزان آفلاتوکسین شیرهای پاستوریزه‌ای که از سوپرمارکت‌ها تهیه میشود، فودتکنو توضیحاتی در این باره میدهد.