تکنولوژی لبنیات و فرآورده‌ها


خامه و خط تولید آن

خامه و خط تولید آن

خامه فرآورده های لبنی است که از لایه چربی باقیمانده بر سطح شیر هموژن نشده بدست می آید. در شیر همگن نشده ، چربی که چگالی کمتری دارد درنهایت به بالا می رسد. در تولید صنعتی کرم ، این فرآیند با استفاده از سانتریفیوژهایی به نام "جداکننده" تسریع می شود.

شیر آفلاتوکسین دار؛ آری یا خیر؟

شیر آفلاتوکسین دار؛ آری یا خیر؟

با توجه به اظهار نظر اخیر "بهادر حاجی محمدی" بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران در برنامه "سلام صبح بخیر" شبکه ۳ سیما درمورد بالا بودن میزان آفلاتوکسین شیرهای پاستوریزه‌ای که از سوپرمارکت‌ها تهیه میشود، فودتکنو توضیحاتی در این باره میدهد.

درباره‌ی نویسنده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...