صنایع کنسروسازی


کنسرو آناناس

کنسرو آناناس

کنسرو آناناس در سال 1892 در هاوایی و در همان زمان در مالایا آغاز شد. از آن به بعد ، تولید به طرز چشمگیری افزایش یافت و باعث ایجاد اشتغال و پول برای بسیاری از افراد در مناطق استوایی شد. نخستین کاشت آناناس در هاوایی و در سال 1813 توسط فرانسیسکو دوپائولامارین انجام شد.
نیاز به حفظ آناناس برای مصرف کنندگان دور ، ایده اصلی کنسرو میوه بود. صنعت کنسرو ایالات متحده آمریکا در طول قرن 19 ، درسواحل شرقی آن رشد کرد و محرک اصلی آن رفع مشکلاتی از قبیل فساد موادغذایی و زمان مورد نیاز برای حمل و نقل از محل تولید به بازار بود.
J.D.Ackerman و E.Muller تلاش کردند اولین کنسرو تجاری در سال 1882 و در kona تولید شود اما به دلیل عدم پاسخگویی در بازار ، این سرمایه گذاری را رها کردند. فرد موفق تر در این زمینه John Emmeluth از Cincinnati بود ، که در سال 1889 شروع به تولید کنسرو آناناس در  Oahu کرد و توانست آن ها را به ویکتوریا ، بریتیش کلمبیا ، نیویورک و بوستون صادر کند.