بررسی فرآیند تولید دوغ و خط بطلان بر مصرف دوغ های صنعت ایران
حدود ۷۰ درصد از وزن بدن را آب تشکیل میدهد و انسان همواره به دنبال این بوده است که نیاز خود به مایعات را در قالب های متنوعی برآورده سازد. کومیس یک نوشیدنی برپایه شیر مادیان است.
مصریان باستان برای اولین بار روند تولید آبجو را در کتیبه های پاپیروس حدود 5000 سال پيش از ميلادمسيح نگاشته اند. این آبجوهای اولیه با چیزهایی مانند خرما ، انار و سایر گیاهان بومی تهیه شده بودند. مصریان برای مراسم مذهبی از آبجو استفاده می کردند و شما می توانید فرعون ها را نخستین "کارخانه های تولید آبجو" بنامید.
سرانجام اين نوشيدني از خاورمیانه در سراسر دریای مدیترانه و به اروپا راه یافت و در آنجا به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی تبدیل شد. این امر به ویژه در شمال اروپا صادق بود که در آنجا محصولات زراعی فراوان از جو و مواد اولیه کافی را برای توليد آبجو دردست داشتند. آبجو هم به دلیل ارزش غذایی و هم به دلیل اینکه جایگزین مناسبی برای آب آشامیدنی بود ، ارزش بسیاری داشت.
نوشیدنی انرژی زا برای افزایش تمرکز، انرژی و هوشیاری ساخته شده است. افراد در همهی سنین آنها را مصرف میکنند و محبوبیتشان درحالافزایش است، اما برخی صاحبنظران نسبتبه مضرات آنها هشدار میدهند که همین باعث شده عدهای از مردم در مورد مفیدبودن آنها تردید کنند.
تاريخچه چاي به چين باستان يعني تقريبا 5000سال پيش برمي گردد. طبق افسانه هاي موجود در سال 2732 قبل از ميلادمسيح امپراطور Shen Nung طي اتفاقي ناگهاني ، زماني كه برگي از درخت وحشي در ظرف حاوي اب در حال جوشيدن افتاد ، چاي را كشف كرد. او بلافاصله به عطر و بوي حاصل از چاي دم كرده علاقه مند شد و مقداري از آن چشيد و اين چنين حس خود را بيان كرد ؛ نوشيدني حس گرمي دلپذيري به انسان ميد هد گويي تمام قسمت هاي بدن را لمس ميكند. Shen Nung دم کرده را "ch'a" نامگذاری کرده است كه در زبان چيني به معنی بررسی یا تحقیق است.
آب میوه نوشیدنی ای است که از استخراج مایع طبیعی موجود در میوه و سبزیجات تهیه می شود. همچنین می توان به مایعاتی که توسط کنسانتره یا طعم دهنده ها طعم دار شده اند نیز آبمیوه گفت.